AnaSayfa / Genel / Kahve falında hep geç kalmak

Kahve falında hep geç kalmak

Kahve falında hep geç kalmak güleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hep geç kalmak gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Kahve falında hep geç kalmak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında hep beraber yemek yemek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine delalettir.

Kahve falında hep okul görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hep birilerinden kaçmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında hep sevdiğini görmek çaresiz durumlarda kalacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında hep aynı evi görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hep hamile olduğunu görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hep aynı kişi görmek çok üzüntü duyulacağına, kendisini çok yıpratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir