AnaSayfa / Genel / Kahve falında hep aynı adamı görmek

Kahve falında hep aynı adamı görmek

Kahve falında hep aynı adamı görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet eder.

Kahve falında hep aynı adamı gördüyseniz:

  • Geçmişte denemeseniz de, bazı girişimlerinizi, planlarınızı ya da işlerinizi ilgilendiren konularda tekliflere açık olmalısınız.

Kahve falında hep aynı adamı görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında hep aynı evi görmek kendisine şifa olacağına, borcunun çok olacağına delalettir.

Kahve falında hep aynı yeri görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hep aynı bebeği görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hep aynı insanı görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine inanılır.

Kahve falında hep aynı yere gitmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, umutlarının söneceğine rivayet eder.

Kahve falında hep aynı yerleri görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında hep aynı kişi görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kendisi paralayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir