AnaSayfa / Genel / Kahve falında adada olmak

Kahve falında adada olmak

Kahve falında adada olmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, satışların düşeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, borçları varsa ödeyeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine işaret eder.

Kahve falında adada olmak gördüyseniz:

  • Belli konularda görüşlerinizin bilinmesini ya da durumunuzun görülmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında adada mahsur kalmak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adada olduğunu görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında adada kalmak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında adada görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adada gezmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyun adamak sorun üzerine sorun yaşanacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında horoz adamak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında koç adamak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir