Kahve falında hediye kaşık almak

Kahve falında hediye kaşık almak güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, her zaman haklının yanında olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye kaşık almak gördüyseniz:

  • Kendinize bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında kaşık hediye etmek kendi işinin sahibi olunacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık hediye almak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına inanılır.

Kahve falında hediye kaşık almak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık hediye almak en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kaşık satın almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalettir.

Kahve falında siyah kaşık görmek geçim derdinin kalmayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında yerden çatal kaşık toplamak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir