AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazır tavuk görmek

Kahve falında hazır tavuk görmek

Kahve falında hazır tavuk görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazır tavuk gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında hazır tavuk görmek her zaman şükür içinde olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmeye hazır tavuk görmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hazır tavuk almak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hazırlandığını görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında hazırolda durmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüme hazırlandığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında banyo yapmak için hazırlanmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında abdest almaya hazırlanmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir