AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvanın derisini yüzmek

Kahve falında hayvanın derisini yüzmek

Kahve falında hayvanın derisini yüzmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, işlerinin bollaşacağına, gönlünce harcama yapmasına, geçimi zorluklarla kazanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanın derisini yüzmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümlenme yoluna giriyor.

Kahve falında canlı hayvan derisi yüzmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan deri yüzmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında bir hayvanın derisini yüzmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan derisi yüzmek imkânlarının azalacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan derisini yüzmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulur.

Kahve falında hayvanın derisini yüzmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi derisini yüzmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında koç derisini yüzmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, ailesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir