AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan derisini yüzmek

Kahve falında hayvan derisini yüzmek

Kahve falında hayvan derisini yüzmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, geri planda kalacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, terfi alamayacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan derisini yüzmek gördüyseniz:

  • Aileniz hariç herkese şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında canlı hayvan derisi yüzmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan derisini yüzmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında hayvan deri yüzmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir hayvanın derisini yüzmek zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına yorulur.

Kahve falında hayvan derisi yüzmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında hayvanın derisini yüzmek çok mutlu edeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak derisini yüzmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, neşesine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyun deri yüzmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir