AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde nefes almak

Kahve falında su içinde nefes almak

Kahve falında su içinde nefes almak hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işarettir.

Kahve falında su içinde nefes almak gördüyseniz:

  • Sizin hoşunuza gidecek bir teklif getirmek üzereler.

Kahve falında suyun içinde nefes almak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde nefes almak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde nefesini tutmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde nefes tutmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine alamet eder.

Kahve falında denizin içinde nefes almak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzun içinde nefes almak işinin de hep yürüyeceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde nefes aldığını görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında deniz içinde nefes almak geçmişi unutup geleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir