AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun içinde bebek görmek

Kahve falında havuzun içinde bebek görmek

Kahve falında havuzun içinde bebek görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret eder.

Kahve falında havuzun içinde bebek gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler sorun yaratabilir.

Kahve falında havuz içinde bebek görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işaret eder.

Kahve falında havuzun içinde bebek görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında havuzu içinde balık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında havuz içinde yunus görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini havuzun içinde görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde havuz görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına inanılır.

Kahve falında havuzun içinde balıklar görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, amaçlarına nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir