AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda yüzen bebek görmek

Kahve falında havuzda yüzen bebek görmek

Kahve falında havuzda yüzen bebek görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında havuzda yüzen bebek gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Kahve falında havuzda yüzen bebek görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen kişiler görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kulluk derecesinin artmasına yorulur.

Kahve falında havuzda yüzenler görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzda yüzen adam görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzme havuzu görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında havuzda yüzememek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında havuzda yüzen insanlar görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen birini görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir