AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza dalıp çıkmak

Kahve falında havuza dalıp çıkmak

Kahve falında havuza dalıp çıkmak yaptığı işten çıkarılacağına, önünü açacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında havuza dalıp çıkmak gördüyseniz:

  • Gelen davet, öneri veya teklifleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında havuza dalıp çıkmak kazancında artış olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin dibine dalıp çıkmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine yorulur.

Kahve falında denizde dalıp çıkmak sorunlarının azalacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın dalına çıkmak elinin darlığa düşeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında denize dalıp çıkmak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalına çıkmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına inanılır.

Kahve falında havuzdan çıkmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında dalından ayva toplamak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir