AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuç almak

Kahve falında havuç almak

Kahve falında havuç almak yaşadığı zorlukların son bulacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında havuç almak gördüyseniz:

  • Tamamlamak istediğiniz işleri tamamlayabilir veya bazı isteklerinizin gerçek olmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında havuç soymak borçlanacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında havuç salatası yapmak öfkeli hareketlerde bulunacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında havuç ve patates görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında havuç çıkarmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuç kusmak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında havuç suyu görmek büyük borçlara girmeyeceğine, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında havuçlu kek yemek geçim derdi yaşayacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan havuç toplamak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir