AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında ışık görmek

Kahve falında karnında ışık görmek

Kahve falında karnında ışık görmek bir bebek sahibi olunacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, büyük kayıplara uğrayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında karnında ışık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Kahve falında karnında ışık görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı ışıkta durmak büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ışıklar görmek iftiraya uğrayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ışık tuttuğunu görmek önemli yerlere geleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir ışık görmek her zaman haklının yanında olacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ampul ışığı görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz ışık görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ışıkları açık görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir