AnaSayfa / Genel / Kahve falında hatmeye oturmak

Kahve falında hatmeye oturmak

Kahve falında hatmeye oturmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına tabir olunur.

Kahve falında hatmeye oturmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler.

Kahve falında hatmeye oturmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işarettir.

Kahve falında hat almak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında hat yazdığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine yorulur.

Kahve falında telefon hattı almak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında yeni hat almak gülen yüzünün solacağına, ruhen rahatlığa erileceğine delalettir.

Kahve falında hatice görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına inanılır.

Kahve falında hat görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik hattı görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir