AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastayı öldürmek

Kahve falında hastayı öldürmek

Kahve falında hastayı öldürmek borçların hafifleyeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında hastayı öldürmek gördüyseniz:

  • İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hasta bir insanın öldüğünü görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir hastanın öldüğünü görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanın öldüğünü görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta insanın öldüğünü görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta kişinin öldüğünü görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanser hastasının öldüğünü görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin hastalanıp öldüğünü görmek büyük bir üne sahip olunacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta olup öldüğünü görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir