AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hastalanıp öldüğünü görmek

Kahve falında birinin hastalanıp öldüğünü görmek

Kahve falında birinin hastalanıp öldüğünü görmek dertlerin son bulacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin hastalanıp öldüğünü gördüyseniz:

  • Mutlaka zorlamak istiyorsanız, karda bile iz bırakmadan ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında hasta bir insanın öldüğünü görmek sevgi göreceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında hasta babanın öldüğünü görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta insanın öldüğünü görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hasta birinin öldüğünü duymak bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olup öldüğünü görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir hastanın öldüğünü görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek kazancın daha da arttırılacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında hastalanarak ölmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir