AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanın öldüğünü görmek

Kahve falında hastanın öldüğünü görmek

Kahve falında hastanın öldüğünü görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında hasta bir insanın öldüğünü görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine delalet eder.

Kahve falında hasta birinin öldüğünü görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, işlerinin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında bir hastanın öldüğünü görmek verimli işlere gireceğine, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında hastalanıp ölmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, diploma ve meslek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında hasta olan birinin öldüğünü görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Kahve falında hasta kişinin öldüğünü görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastayı öldürmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında hastalanıp öldüğünü görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, konforundan da ödün vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir