AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya refakat etmek

Kahve falında hastaya refakat etmek

Kahve falında hastaya refakat etmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret eder.

Kahve falında hastaya refakat etmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya müdahale etmeden önce, olayları diğer kişilerin bakış açılarıyla görmeye dikkat etmelisiniz.

Kahve falında hastaya refakat etmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine inanılır.

Kahve falında hastaya refakatçi olmak kasasının daha çok para dolacağına, tartışmaların sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında refakatçi görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet eder.

Kahve falında refakatçi olmak büyük bir yenilgi alacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede refakatçi olmak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına inanılır.

Kahve falında ölen yakınını hasta görmek endişelerin sona ereceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ağır hasta olduğunu görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakın akrabanın hasta olduğunu görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir