AnaSayfa / Genel / Kahve falında sure ve dua okumak

Kahve falında sure ve dua okumak

Kahve falında sure ve dua okumak harama göz dikmeyeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yeni bir eve taşınılacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sure ve dua okumak gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Kahve falında sure dua okumak sağlıkla ilgili gelişmelere, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dua sure okumak endişelerini silip atacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Kahve falında dua ve sure okumak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında sure ve dua okumak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nahl suresi okumak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına alamet eder.

Kahve falında rahman suresi okumak işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında elif lam mim suresini okumak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalettir.

Kahve falında yasin suresinin ilk sayfasını okumak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir