AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalanıp öldüğünü görmek

Kahve falında hastalanıp öldüğünü görmek

Kahve falında hastalanıp öldüğünü görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, zorlukların yaşanacağına, sorunlarının azalacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, ticarette ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastalanıp öldüğünü gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Kahve falında hasta birinin öldüğünü duymak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kanser hastasının öldüğünü görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta bir insanın öldüğünü görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalet eder.

Kahve falında hasta yakınının öldüğünü görmek günahlarının affedileceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastayı öldürmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında hasta insanın öldüğünü görmek üzüntülü bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına işarettir.

Kahve falında hasta olup öldüğünü görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Kahve falında hastanın öldüğünü görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir