AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede kalmak

Kahve falında hastanede kalmak

Kahve falında hastanede kalmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, işlerin iyiye gideceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, daha şık mekanlarda eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede kalmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yapmak istediklerinizin dışında şeyler söyleyerek sizi yönlendirmeye çalışabilir.

Kahve falında hastanede kalmak yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında hastaneye kaldırılmak bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hastanede hemşire görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede hasta bakmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, refahının ve varlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında hastaneye gitmek maddi gücünün katlanacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hastane odası görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli hastane görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında kendini hastanede yatarken görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir