AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hastanede yattığını görmek

Kahve falında başkasının hastanede yattığını görmek

Kahve falında başkasının hastanede yattığını görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, çok iyi işler yapılacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının hastanede yattığını gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınızda ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kendini hastanede yattığını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede yatan birini görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Kahve falında hastane yattığını görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında birinin hastaneye yattığını görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin hastanede yattığını görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında hasta olup hastanede yattığını görmek umutsuzluk yaşanacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede yattığını görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir