AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastane ve hastalar görmek

Kahve falında hastane ve hastalar görmek

Kahve falında hastane ve hastalar görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, başarı elde edeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, zaferlere doymayacağına inanılır.

Kahve falında hastane ve hastalar gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Kahve falında hastane hasta görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hastanede hasta olduğunu görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine girmek küskünlük yaşanacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalet eder.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaret etmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastane ve hasta görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında hasta olup hastanede yatmak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hasta olup hastanede yattığını görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine gitmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir