AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede hasta olduğunu görmek

Kahve falında hastanede hasta olduğunu görmek

Kahve falında hastanede hasta olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, başarısız olacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına delalet eder.

Kahve falında hastanede hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Kahve falında hastanede hasta bakmak güzel bir hayatı olacağına, rızkının sonsuz olacağına işarettir.

Kahve falında hastanede hasta ziyaret etmek bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında hastanede hasta olmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında hastanede hasta aramak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına inanılır.

Kahve falında hastanede hasta olduğunu görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta olup hastanede yatmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaret etmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir