AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta hastane görmek

Kahve falında hasta hastane görmek

Kahve falında hasta hastane görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta hastane gördüyseniz:

  • Size yük olan veya gereksiz işlerden kurtulabilmek için mükemmel bir zamandasınız.

Kahve falında hastanede hasta olmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede hasta ziyaret etmek işlerinin çoğalacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Kahve falında hasta ve hastane görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında hastanede hasta aramak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine girmek toplumda yükseleceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta olup hastaneye girmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta olup hastanede yatmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir