AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede cin görmek

Kahve falında hastanede cin görmek

Kahve falında hastanede cin görmek kötü durumlara düşeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede cin gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içerikli ilişkilerinizde ikilemler ya da çelişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında hastanede cin görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında annenin hastanede yattığını görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastane asansörü görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yakında hedefine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hastanede iğne yaptırmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiyi hastanede görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede iğne vurulmak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını hastanede görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında hastaneye düşmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir