AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalanıp öleceğini bilmek

Kahve falında hastalanıp öleceğini bilmek

Kahve falında hastalanıp öleceğini bilmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, hayaller kurulacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, aileye büyük bir ev alınacağına delalettir.

Kahve falında hastalanıp öleceğini bilmek gördüyseniz:

  • Kahveleri hazırlayın ziyaretçi çoğalabilir.

Kahve falında hastalanıp öleceğini bilmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin öleceğini bilmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin öleceğini bilmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deprem olacağını bilmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini hamile bilmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini hamile olduğunu bilmek şansının da açık olacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kanser olduğunu bilmek duymadığı sözleri duyacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında soru bilmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir