AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olup hastaneye girmek

Kahve falında hasta olup hastaneye girmek

Kahve falında hasta olup hastaneye girmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında hasta olup hastaneye girmek gördüyseniz:

  • İş yerinizde ya da yaşadığınız yerde yapabileceğiniz değişikliklere odaklanmalısınız.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine girmek yıkılacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına işarettir.

Kahve falında hasta olup hastaneye girmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hastaneye işe girmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hastanede işe girmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede tuvalete girmek yapılan işte yalnız kalınacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta olup hastanede yattığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında hasta ve hastane görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında hastanede hasta bakmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir