AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta kardeşini görmek

Kahve falında hasta kardeşini görmek

Kahve falında hasta kardeşini görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısmet alacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta kardeşini gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz geleceğiniz için önemli olabilecek kişilerle ilişkilerinizi gerebilir.

Kahve falında kardeşinin çok hasta olduğunu görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşinin hasta olduğunu görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta kardeş görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, kazancının da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşin hastalandığını görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kardeşi hasta görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşimi hasta görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini hasta görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşin hasta olduğunu görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir