AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşin hastalandığını görmek

Kahve falında kardeşin hastalandığını görmek

Kahve falında kardeşin hastalandığını görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, parasını dikkatli harcayacağına, yardımının olacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşin hastalandığını gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Kahve falında kardeşin hasta olduğunu görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kardeş hasta görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta kardeşini görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına inanılır.

Kahve falında erkek kardeşi hasta görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, evindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin çok hasta olduğunu görmek malının artmasını sağlayacağına, bekar ise evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hastalandığını görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin hasta olduğunu görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşin hastalandığını görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir