AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşi hasta görmek

Kahve falında kardeşi hasta görmek

Kahve falında kardeşi hasta görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşi hasta gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Kahve falında kardeşinin hastalandığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine yorulur.

Kahve falında erkek kardeşini hasta görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşi hasta görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin hasta olduğunu görmek hayatının düzene gireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalettir.

Kahve falında kardeşin hastalandığını görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına işaret eder.

Kahve falında hasta kardeş görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında hasta kardeşini görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında kardeş hasta görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir