AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kardeşin hasta olduğunu görmek

Kahve falında erkek kardeşin hasta olduğunu görmek

Kahve falında erkek kardeşin hasta olduğunu görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, huzuru yakalayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, kişi, teklif veya plana şans tanımakta fayda var.

Kahve falında erkek kardeşinin hasta olduğunu görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşini hasta görmek terfi alacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalettir.

Kahve falında erkek kardeşi hasta görmek adının ve şanının yürüyeceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşin hasta olduğunu görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin çok hasta olduğunu görmek umutlarının yarım kalmayacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında kardeşimi hasta görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Kahve falında kardeşi hasta görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeş hasta görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir