AnaSayfa / Genel / Kahve falında müjdeli haber duymak

Kahve falında müjdeli haber duymak

Kahve falında müjdeli haber duymak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, ağız tadının da kaçacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müjdeli haber duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söz veya hareketlerinden rahatsızlık duyabilirsiniz.

Kahve falında müjdeli haber duymak anne baba duası alınacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında telefonda müjdeli haber almak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müjdeli bir haber almak kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında müjdeli haber görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet müjdesi almak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, yeni bir araba satın alınacağına işarettir.

Kahve falında bebek müjdesi almak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında müjde böceği görmek esenliğe kavuşacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında birinden müjde almak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir