AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış yumurta görmek

Kahve falında haşlanmış yumurta görmek

Kahve falında haşlanmış yumurta görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, işsiz ise işe gireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yumurta gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Kahve falında haşlanmış soyulmuş yumurta görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü haşlanmış yumurta görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta haşlandığını görmek sonuçtan memnun kalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yumurta sarısı görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haşlama yumurta yemek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında haşlanan yumurta görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta soyduğunu görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış yumurta yediğini görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir