AnaSayfa / Genel / Kahve falında hareketli şarkı söylemek

Kahve falında hareketli şarkı söylemek

Kahve falında hareketli şarkı söylemek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, yolunda devam edeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hareketli şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Kahve falında hareketli şarkı söylemek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında koro halinde şarkı söylemek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında çok güzel şarkı söylemek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında duygusal şarkı söylemek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, devlete hizmet etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak şarkı söylemek bir bebek sahibi olunacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin şarkı söylediğini görmek kazancın arttırılacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye şarkı söylemek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, elin bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında topluca şarkı söylemek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir