Kahve falında hapse girecek olmak

Kahve falında hapse girecek olmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, işinde terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapse girecek olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında susuz hap içmek iş hayatında sorun yaşanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğum kontrol hapı kullanmak istediği arabaya bineceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında hapse girmek ve kaçmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, amaçlarına ulaşmaya delalettir.

Kahve falında birini hapse girmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında hapse atılacağını görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin hapse girdiğini görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında hapse girip kaçmak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hap verdiğini görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir