AnaSayfa / Genel / Kahve falında hap yuttuğunu görmek

Kahve falında hap yuttuğunu görmek

Kahve falında hap yuttuğunu görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hap yuttuğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğinin hapse girdiğini görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin hapse girdiğini görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına delalettir.

Kahve falında haksız yere hapse düşmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında uyuşturucu hap almak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının hapse girdiğini duymak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hapıs yatmak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalet eder.

Kahve falında hapse gireceğini öğrenmek toplum içindeki değerinin artacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin hapse girdiğini görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir