AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapıs yatmak

Kahve falında hapıs yatmak

Kahve falında hapıs yatmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, itibar kaybedeceğine, depresyona gireceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapıs yatmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yapacağınız değişiklikler öz güveninizi arttıracak.

Kahve falında hapıs yatmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında yakınının hapse girdiğini görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin hapse girdiğini görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının hapse girmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını hapse girerken görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ev hapsi görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vitamin hapı görmek yolculuğa çıkmaya, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının hap içtiğini görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir