AnaSayfa / Genel / Kahve falında han görmek

Kahve falında han görmek

Kahve falında han görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında han gördüyseniz:

  • Hemen toparlanmaya bakın.

Kahve falında eski han görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında han hamam görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında han kapısı görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tarihi han görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük han görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında abdulhamit hanı görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir han görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işaret eder.

Kahve falında cengiz hanuı görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir