AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski han görmek

Kahve falında eski han görmek

Kahve falında eski han görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında eski han gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler için aşırı harcamalarda bulunmanız eleştiri sebebi olabilir.

Kahve falında eski bir han görmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında eski han görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında abdulhamit hanı görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında han sahibi olmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında han kapısı görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında cengiz hanuı görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük han görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında han hamam görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, rahat edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir