AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamuru mayalamak

Kahve falında hamuru mayalamak

Kahve falında hamuru mayalamak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hamuru mayalamak gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında hamur mayalamak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, kem gözlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında hamuru mayalamak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında süt mayaladığını görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek mayalamak zorlukların ve kavgaların biteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurt mayaladığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine inanılır.

Kahve falında peynir mayalamak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine delalet eder.

Kahve falında sütten yoğurt mayalamak güzel huylarının değişeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt mayalamak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir