AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütten yoğurt mayalamak

Kahve falında sütten yoğurt mayalamak

Kahve falında sütten yoğurt mayalamak fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında sütten yoğurt mayalamak gördüyseniz:

  • Tecrübeli, bilgi sahibi veya sizden yaşça büyük kişilerle yapacağınız konuşmalar mevcut durumunuz için yararlı gelişmelerin yolunu açabilir.

Kahve falında sütten yoğurt mayalamak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yoğurt mayaladığını görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoğurt mayalamak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında süt mayalamak keder yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sütü mayalamak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt mayaladığını görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine yorulur.

Kahve falında hamur mayalamak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peynir mayalamak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir