AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamster ve kedi görmek

Kahve falında hamster ve kedi görmek

Kahve falında hamster ve kedi görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, başarı için fırsatların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamster ve kedi gördüyseniz:

  • Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Kahve falında hamster ve kedi görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında ham şeftali görmek dertlerin günden güne artacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında hamster fare görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hamster yavrusu görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ham çilek yemek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ham karpuz görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalet eder.

Kahve falında ham zeytin yemek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına inanılır.

Kahve falında ham meyva yemek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir