AnaSayfa / Genel / Kahve falında ham çilek yemek

Kahve falında ham çilek yemek

Kahve falında ham çilek yemek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, işlerin devam edeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, iş değişikliğine gidileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ham çilek yemek gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında ham çilek yemek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına inanılır.

Kahve falında ham çilek görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ham incir yemek kara ve yaslı günler geçireceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ham kiraz yemek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ham karpuz yemek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalettir.

Kahve falında ham meyve yemek şansının bahtının açılacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ham erik yemek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ham zeytin yemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir