AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamsi yıkamak

Kahve falında hamsi yıkamak

Kahve falında hamsi yıkamak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamsi yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında hamsi yıkamak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hamsi balık tutmak sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamsi toplamak yarar getireceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına inanılır.

Kahve falında hamsi kızartıp yemek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamsili ekmek görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamsi temizlediğini görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet eder.

Kahve falında bir kasa hamsi görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında donmuş hamsi görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir