AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamsi yakalamak

Kahve falında hamsi yakalamak

Kahve falında hamsi yakalamak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, makamından olacağına alamet eder.

Kahve falında hamsi yakalamak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Kahve falında hamsi yakalamak yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına inanılır.

Kahve falında çok hamsi görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü hamsi görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında hamsi toplamak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Kahve falında hamsili pilav yapmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı hamsi görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine inanılır.

Kahve falında hamsi balığı kızartmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hamsi yıkamak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir