AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olup doğum yapamamak

Kahve falında hamile olup doğum yapamamak

Kahve falında hamile olup doğum yapamamak göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında hamile olup doğum yapamamak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Kahve falında hamile birinin erken doğum yaptığını görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile doğum yapmak fakirlik ve yokluk göreceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu doğum yapacağını görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, bahtının güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu görüp doğum yapmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, hayırlı haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile bir kadının doğum yaptığını görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında hamile olmak ve doğum yapmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında hamile değilken doğum yapmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir