AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olmak ve doğurmak

Kahve falında hamile olmak ve doğurmak

Kahve falında hamile olmak ve doğurmak konforunun artacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, kazancının ilk önce azalacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, doktordan doktora koşturacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalettir.

Kahve falında hamile olmak ve doğurmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünceler nedeniyle arkadaşlık ilişkilerinizde iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğuramadığını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu doğurduğunu görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine delalettir.

Kahve falında hamile olup doğurmak bereketli yağmurlara, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olup doğuramadığını görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine inanılır.

Kahve falında hamile kadın doğurduğunu görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine alamet eder.

Kahve falında hamile olmak bebek doğurmak kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olmak ve doğurmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kalmadan doğurmak kazancından başkalarına da vereceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir