AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek

Kahve falında hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek

Kahve falında hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek atılan adımların boşa çıkacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, kırılan kalplerin barışacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, kötü günlerin geride kalacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu ve kan geldiğini gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerle yapacağınız konuşmalar vizyonunuzu geliştirebilir.

Kahve falında hamileyken kan geldiğini görmek büyük bir işin sahibi olacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek kötü günler geçireceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine işarettir.

Kahve falında hamile birinden kan geldiğini görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında makattan kan geldiğini görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına alamet eder.

Kahve falında alttan kan geldiğini görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işaret eder.

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işaret eder.

Kahve falında ağzından kan geldiğini görmek emeklerinin karşılığını alacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerinden kan geldiğini görmek muradına eremeyeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir