AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek

Kahve falında hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek

Kahve falında hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğurmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren sektörlerde iş yapmak için neler gerektiğini araştırabilirsiniz.

Kahve falında hamile eşinin doğurduğunu görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hamile doğurmak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile birinin ikiz doğurduğunu görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamileyken doğurmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadın doğurduğunu görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, birçok ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğurduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulur.

Kahve falında hamile olmak ama doğuramamak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile doğurtmak hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir